septembrie 23, 2023
Alba Iulia
Actualitate

16 SEPTEMBRIE: Prima ediție a evenimentului Aiud Green Run by DP World

În 16 septembrie 2023, în Municipiul Aiud se va desfășura prima ediție a evenimentului sportiv Aiud Green Run by DP World. La cele trei curse de Semimaraton, Cros și Family Run sunt așteptați peste 500 de participanți din toată țara. Primele două curse vor lua startul la ora 09:00, iar Family Run începe la ora 12:00. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 12:30.

Evenimentul va îmbina pasiunea pentru alergare cu importanța protejării mediului înconjurător, traseul parcurgând păduri transilvănene sălbatice, tipice acestei zone a Munților Apuseni.

Sponsorul oficial al evenimentului este DP World, unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră,  situat în portul Constanța. Începând cu anul 2023, DP World va opera și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park.

La această primă ediție a Aiud Green Run by DP World și-a anunțat prezența și domnul Cosmin Cârstea, CEO al DP World România, sportivi aiudeni cu care ne mândrim precum Benjamin Adegbuyi, Andreea Fleșer sau Raul Șteau precum și numeroși alergători cunoscuți în cadrul evenimentelor sportive de acest gen.

Contribuțiile de participare vor fi donate în integralitate înspre amenajarea unei grădini senzoriale pentru copiii creșei din Municipiul Aiud.

„Avem încredere că acest eveniment important pentru comunitatea aiudeană și cea a județului Alba va fi un real succes, iar prezența dumneavoastră, în calitate de jurnaliști, ar asigura vizibilitatea și promovarea cât mai profesionistă a evenimentului atât la nivel local cât și la nivel național.

Vă așteptăm așadar sâmbătă, 16 septembrie 2023, începând cu ora 08:30 în Piața Consiliul Europei din Aiud”, transmit organizatorii.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video