septembrie 23, 2023
Alba Iulia
Actualitate Educație

Activități pentru copiii din Sebeș, la „Biblioteca de Vacanță”

Primăria Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează, în perioada 23 iunie – 6 iulie 2023, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

„Suntem nerăbdători să dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 1030 – 1230. Ne vom întâlni în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde vor fi organizate activități variate dedicate copiilor, menite să le stimuleze curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse.

Cu implicare și cu un zâmbet larg pe buze, biblio-voluntarii noștri ne vor ajuta să dăm startul unui modul de ateliere, conceput în jurul relației dintre cărți și muzică, lectură și artele plastice, o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și bucuroși, transmit reprezentanții Primăriei Sebeș.

Înscrierile se vor face în perioada 19 – 23 iunie 2023, la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș, bulevardul Lucian Blaga, nr. 45, tel. 0258/732848. Numărul de locuri este limitat!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video