noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Actualitate Politică

Amazoanele unui președinte amnezic sau poate chiar stupid!

PSD Alba – rușinea României!

Sursa foto: Tuhut Radu Marcel, deputat PSD Alba și președinte PSD Alba

Poate își face cineva de prin PSD Alba vreun pustiu de bine lui și propriului partid și îl trezește la realitatea pe șefu’… Sau puneți-i un leucoplast pe gură și un lighean de apă rece să-și bage picioarele… Și, obligatoriu, să îi ascundeți caietul de notițe, tastatura și pixul. Orice, dar numai deșteptați-l pe acest imberb care îi ia pe toți românii plecați dincolo de proști!!

Să o luăm cu începutul: stimate bugetar sadea al statului român (aerele alea de antreprenor când tăiai lemne la greu în cârdășie cu alți PD-liști și apoi PNL-iști și le transportai de la munte…crede-mă…numai antreprenor tu te făceau), distins domn primar etern comunal și proaspăt mediocru deputat al României! Sau cum să ți-o spun mai direct: Tovarășe Președinte!!! ROMÂNII ĂIA LA CARE VREI TU SĂ LE-O ÎNTĂREȘTI CU O FOSTĂ CONDAMNATĂ PENAL TOCMAI DE AIA AU PLECAT, BĂI!!! Au plecat că deja o aveau întărită: CREDINȚA că România sub conducerea unui criminal ca Iliescu și șleahta lui, apoi Băsescu și mai nou dulapul de Cotroceni vor nenoroci țara asta, băh!! Țara noastră și a copiilor noștri și urmașilor noștri!

NIMENI dintre românii din diaspora nu a plecat de drag sau de bine. Nici măcar nu și-ar fi dorit să își lase familiile și prietenii aici, dacă ar fi avut un trai predictibil, îndestulător și un stat român corect față de ei și munca lor!!! Ai auzit, tovarășe președinte?! Când vă mai plimbați prin diaspora asta românească măcar atât întrebați: de ce au ales să își lase românii amintirile, iubirile, părinții și rudele aici? Și poate așa aflai și tu că o lume normală este una a meritocrației, a bunului simț care te împiedică să aduci condamnați penal în fața opiniei publice și să îi transformi forțat în ambasadorii cui, neghiobilor??? Tocmai a celor care au plecat convinși că în România numai dacă furi, iei sau dai șpagă sau îl cunoști tu pe cineva poți ajunge unde vrei??

Tovarășe președinte, doamna fost director al APM Alba, condamnată penal la 3 ani de închisoare cu suspendare (dosar nr. 869/107/2015), are o viață profesională sportivă acum de invidiat și lasă-i pe români să o aprecieze pentru asta. Chiar merită și cinste ei pentru ceea ce reușește  să facă acum în această perioadă a vieții, în domeniul sportiv. Ba chiar o felicităm pentru parcursul ei sportiv! FELICITĂRI! Dar să o transformi în ambasador al PSD pentru românii de dincolo, scârbiți de tot ce ți-am spus mai sus, înseamnă că actuala conducere a PSD Alba și a PSD la nivel central a început deja să își trăiască somnul de veci. Încă de pe acum… RUȘINE!!! Președintele PSD Alba printr-un astfel de gest incalificabil a ajuns RUȘINEA ROMÂNIEI!!!

PS: După ce v-am tot invitat să participați la o emisiune pe alte timpuri și ați găsit fel de fel de scuze, astăzi vă provoc să veniți într-un podcast alături de mine! Dar cu cuțitele pe masă!!! Vă aștept!!! Doar spuneți-mi când și îmi voi face timp special pentru dvs, tovarășe președinte!

Sursa Foto: PSD Alba, Tuhut Radu Marcel, deputat PSD Alba

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video