mai 18, 2024
Actualitate Sport

Antrenor nou la Unirea Alba Iulia. Alexandru Pelici a semnat contractul cu clubul albaiulian

Alexandru Pelici este noul antrenor al clubului de fotbal Unirea Alba Iulia. Acesta revine la echipa albaiuliană, într-un moment nu tocmai fericit, după un debut competițional cu rezultate nesatisfăcătoare.

„În această dimineață am avut plăcerea să îl cunosc mai bine pe antrenorul și omul Alexandru Pelici. Urmărisem traiectoria profesională a domniei sale, ca jucător și, mai apoi, ca antrenor care a debutat la Unirea Alba Iulia și am fost impresionat de tenacitatea cu care și-a îndeplinit obiectivele acolo unde l-au purtat pașii în profesie.

Iată că, începând de astăzi, destinul său profesional se intersectează din nou cu Unirea Alba Iulia. Am avut o scurtă discuție plecând de la ceea ce își propune la echipă pe termen scurt, mediu și lung. Am apreciat declarația domniei sale conform căreia Unirea reprezintă începuturile sale în fotbal și în, același timp, o datorie morală. Am căzut de acord că, în prezent, echipa trece printr-un moment delicat și că are nevoie de o direcție strategică nouă, clară, pentru a ajunge la obiectivele stabilite. Probabil că moralul jucătorilor are de suferit în prezent din cauza rezultatelor mai slabe și trebuie intervenit mai ales în acest sens, dar potențialul fotbalistic este totuși unul de calitate. Pe termen lung, planul noului nostru antrenor este de a extinde baza de selecție în propria pepinieră sportivă și de a dezvolta și mai mult Academia de juniori a clubului.

Îi doresc, și pe această cale, multă baftă domnului Alexandru Pelici și staff-ului său, să readucă Unirea în prim-planul competițiilor fotbalistice din România!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video