noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Educație

ASTĂZI: Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” din Alba Iulia organizează spectacolul „Ne-am unit pentru a vă încânta”

Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” din Alba Iulia organizează astăzi, 28.11.2022, începând cu ora 16:00, pe scena Casei de Cultură a Studenților, spectacolul intitulat „Ne-am unit pentru a vă încânta”, cu ocazia Zilelor Școlii.

În cadrul evenimentului, elevii, de la cei mai mici, la cei mai mari, vor încânta publicul cu momente de dans și cântec.

De altfel, pe parcursul acestei zile, copiii s-au întrecut în competiții de cultură generală, șah sau baschet, au avut loc expoziții, dar și sesiuni de audiție de cântece patriotice și ateliere de confecționat stegulețe tricolore.

Seria evenimentelor dedicate Zilelor Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” a început pe data de 21 noiembrie și se va încheia mâine, 29 noiembrie, cu serbări pe tema Marii Uniri de la Alba Iulia, ce vor avea loc atât în incinta unității de învățământ, cât și la Muzeul Național al Unirii din municipiu.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video