iunie 21, 2024
Cultură

Au început înscrierile în cadrul proiectului „Micul actor”, derulat de Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul unui proiect îndrăgit atât de actorii teatrului albaiulian, dar mai ales de cei care iubesc teatrul și doresc să afle cât mai multe din secretele lui – Micul actor, proiect din cadrul programului WORKSHOP PRICHINDEL. Proiectul a început încă din anul 2022 și a fost extrem de apreciat de toți cei care au ales să participe și să deprindă tainele păpușăriei.

Proiectul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. Acesta se va derula în perioada 2 februarie – 4 mai 2023, la sediul teatrului, în fiecare zi de joi, de la orele 17:00. Durata unei ședințe va fi de o oră și jumătate.

Înscrierile se fac la adresa: secretariat@teatrulalba.ro, până în data de 31 ianuarie, iar solicitanții trebuie sa transmită următoarele: numele complet al copilului, vârsta, numele și numărul de telefon al unui părinte. Numărul maxim de cursanți este 12, iar înscrierea se va face în ordinea primul venit, primul servit.

Costul atelierului este de 200 lei/copil. Dacă într-o familie sunt mai mulți copii care își doresc să participe în cadrul atelierului, pentru primul copil se plătește tarif întreg, iar următorii beneficiază de o reducere de 50 %.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video