noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Actualitate

Autostrada Sebeș – Turda intră în reparații! Se închide de astăzi pentru 30 zile!

CNAIR a anunțat printr-un comunicat de presă că timp de 30 de zile, o porțiune din A10 va fi închisă pe sensul de deplasare Sebeș – Turda!

Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

  • ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza și revenirea pe autostrada A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4.

Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR

Așa cum era de așteptat, înjurăturile și nemulțumirile pentru o autostradă prost construită, care la nici 5 ani de folosință intră din nou în reparații pot fi trimise la CNAIR, la Guvernul României sau direct Comisiei Europene. Evident, toate vor rămâne fără răspuns.

Asta, desigur, dacă compactarea unui pământ și asfaltarea lui peste un strat stabilizant se poate numi ”AUTOSTRADĂ”!!! Să mai spunem și că s-a turnat acest asfalt pe ploaie, la temperaturi de -3 grade Celsius, doar pentru a se puncta electoral o mare realizare pe acea vreme?!?

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video