septembrie 25, 2023
Alba Iulia
Actualitate

Bărbat prins în flagrant delict în timp ce ridica un colet cu droguri de mare risc din Sebeș

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiuniilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc. 

Astfel, la data de 6 septembrie 2023, polițiștii  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Alba Iulia, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict, a persoanei bănuite, de 36 de ani, din municipiul Cluj – Napoca, fiind depistat în timp ce ar fi ridicat un colet care conținea 4.500 de grame de cannabis, de la o firmă de curierat din municipiul Sebeș, județul Alba.

Din cercetări, a rezultat că drogurile ar fi fost expediate de către acesta, din Spania. 

La data de 6 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală precum și de prezumția de nevinovăție.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video