iunie 21, 2024
Actualitate Administrație

Campanie de ecologizare pe Dealul Mamut, din Alba Iulia

Primăria municipiului Alba Iulia anunță organizarea unei ample acțiuni de ecologizare, care va avea loc marți, 27 iunie, începând cu ora 15:00, în zona dealului Mamut.  Inițiativa face parte din proiectul „Împreună curățăm Alba Iulia”, finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu.

La evenimentul de ecologizare sunt așteptați aproximativ 120 de voluntari, printre care se numără elevi, studenți, angajați ai municipalității și cetățeni ai orașului Alba Iulia. Participanții vor contribui la curățarea unei zone de pe dealul Mamut, având ca scop promovarea unui comportament responsabil față de mediu. 

Prin astfel de demersuri, Municipiul Alba Iulia își propune să încurajeze comunitatea  locală să aibă grijă de natură și să se bucure de un mediu natural verde și curat.

După finalizarea acțiunii de curățenie, sacii care vor conține gunoaiele colectate vor fi ridicați de către o firma de salubritate din Alba Iulia.

Pe parcursul anului 2023, Municipiul Alba Iulia intenționează să extindă astfel de acțiuni de ecologizare și în alte zone ale orașului, continuând eforturile de promovare a unui mediu înconjurător curat și sustenabil.

*În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat. Pentru a fi la curent cu informațiile și detaliile legate de acțiunea de ecologizare, vă invităm să urmăriți site-ul oficial www.apulum.ro și pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia”, transmit reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video