mai 18, 2024
Actualitate Administrație

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, în Alba Iulia

A început campania de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din Municipiul Alba Iulia. Astfel, proprietarii câinilor aparținând rasei comune și metișilor pot beneficia de acest program care are un buget de 80.000 lei.

„Și de această dată, alături de noi este Asociația “Prietenii lui Azor” care asigură din fonduri proprii microciparea câinilor sterilizați și obținerea carnetului de sănătate. Considerăm că sterilizarea câinilor este cea mai eficientă metodă, singura umană și sustenabilă, pentru reducerea abandonului în rândul animalelor, problemă cu care ne confruntăm tot mai mult în ultimul an”, a transmis Marius Filimon, viceprimar al municipiului Alba Iulia.

Înscrierea în acest program este foarte simplă, fiind necesară completarea unei cereri care se găsește pe site-ul www.apulum.ro, secțiunea Servicii Publice – Câini Comunitari. Câinii vor fi programați pentru sterilizare zilnic, de luni până sâmbătă, la cei patru medici veterinari care participă la această campanie de sterilizare.

Orice detalii se pot obține de la Serviciul Administrare Piețe, Târguri și Gestionarea Câinilor fără Stăpân (str. Nicolae Bălcescu nr. 1 – Piața Centru), la numerele de telefon 0737-466108, 0749-168468, 0258-819462 sau prin email: vasile.beres@apulum.ro.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video