mai 18, 2024
Administrație

Comuna Ciugud a primit Premiul Digital Transformation for Smart Village

Eforturile administrației locale din Ciugud de a transforma localitatea într-una accesibilă din punct de vedere digital, s-au concretizat în cadrul Galei Digital Transformation (DX) 2022. Astfel, Ciugudul devine comuna smart cu cea mai mare transformare digitală din țără.

„Cu deosebită onoare am primit Premiul Digital Transformation for Smart Village, care reprezintă o recunoaștere națională a eforturilor Primăriei Ciugud, din ultimii ani, pentru transformarea digitală a administrației publice locale din România.

GALA DIGITAL TRANSFORMATION (DX) 2022, un eveniment ajuns în acest an la cea dea XIX-a ediție a avut loc zilele trecute la București, fiind organizată de Digital Transformation Council, în colaborare cu Revista Comunicaţii Mobile şi TelecomTV România.

Transformarea digitală a României înseamnă să punem accent pe oameni, nu doar să implementăm softuri și soluții digitale. Astfel, digitalizarea serviciilor publice înseamnă să te gândești la oameni și la nevoile lor, să le ușurezi interacțiunea cu administrația locală, să le economisești timpul și, nu în ultimul rând, să eficientizezi activitatea instituției publice. De câțiva ani buni, Ciugudul promovează conceptul „smart village” și este exemplu de bune practici în transformarea digitală a administrației publice. Ciugudul de astăzi, smart și european, este însă construcția unei echipe de oameni, care au avut viziune și au înțeles nevoile cetățeanului”, a trsnmis primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, pe contul său de Facebook.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video