iunie 3, 2023
Alba Iulia
Administrație Politică

COMUNICAT: 1.700.000 lei pentru creșele din Alba Iulia!

Banii au fost prinși în Bugetul de stat pe 2023 și ar rezolva deficitul locurilor din creșele de stat din Alba Iulia.

”Municipiul Alba Iulia este orașul cu cele mai puține locuri în creșă dintre toate orașele mari din Transilvania și poate printre primele pe lista rușinii și în România. Avem doar 3 creșe care oferă 165 de locuri….și multe alte zeci de promisiuni.

Eu sunt  ?? ?? ??????? ?̗? ??????. ?? ???? ? ?????? ?̗? ???.??? ?? ??? ?????? ? ???????? ????? ?? ???? ????? ??̂???? ????̗? ???????? ????? ???? ???? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ???? ?̗????? ??????.

Eu nu vorbesc de promisiuni, de tramvaie și săli polivalente la Paștele cailor, mai ales acum în preajma Crăciunului! În BUGETUL DE STAT Alba Iulia are o sumă de 1.700.000 de lei pentru a construi rapid cel putin 3 creșe modulare în trei cartiere sau zone diferite ale orașului unde din toamna viitoare să poată intra alți peste 100 de preșcolari!

AM ADUS BANII NECESARI ÎN ALBA IULIA! În 4 luni putem rezolva URGENT PROBLEMA LOCURILOR DIN CREȘĂ!

Acești 1,7 milioane de lei nu sunt o glumă, nu sunt o poveste, nu sunt un tramvai murit dorință…SUNT BANII PENTRU CREȘELE MODULARE DE CARE ALBA IULIA ȘI PĂRINȚII TINERI ACITIVI ai acestui municipiu au NEVOIE ACUM!!! Nu peste un an, doi sau când om avea tramvai…
Am adus banii!!! E timpul ca Primăria să îi cheltuie cu cap, pentru preșcolarii din Alba Iulia!! Ei sunt viitorul nostru. Să nu ne batem joc de ei!!”, a transmis senatorul PSD de Alba, Călin Matieș.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video