noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Politică

COMUNICAT Călin Matieș: Veste buna pentru producatorii romani ! Casa de Comerț Unirea redevine operațională!

Un proiect de suflet, la care am muncit cu drag, ajută din nou producătorii locali!

Mă bucur nespus de mult pentru cei pe care îi reprezint, în calitate de președinte al Federației Producătorilor de Produse Tradiționale din România și membru în comisia de agricultură și industrie alimentară din Senat. Casa de Comerț Unirea a încheiat, recent, primele contracte cu producătorii autohtoni. Acest proiect, reluat după o pauză de 3 ani, îmbunătățește perspectiva ca producătorii să-și vândă repede și la preț corect produsele.

Proiectul Casa de Comerț Unirea este unul de suflet la care am muncit împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea și alți specialiști, încă din anul 2018, la vremea respectivă, în calitate de președinte al Federației Producătorilor de Produse Tradiționale din România.

Compania colectează marfa de la producători, o sortează, o depozitează și o livrează, ca intermediar comercial profesionist, marilor rețele de supermarket-uri. Casa Unirea va plăti direct și rapid fermierilor produsele preluate. Astfel agricultorii nu trebuie să aștepte săptămâni sau chiar luni de zile ca marfa lor să se vândă și apoi să-și încaseze banii. În urma acestui proiect câștigă fermierii, marile magazine, dar mai ales populația pentru că va avea acces la produse proaspete, românești, de bună calitate!

Senator PSD Alba

Călin Matieș

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video