februarie 22, 2024
Politică

COMUNICAT: Dana Nanu a fost exclusă din PSD Alba Iulia! Alin Stanciu a primit avertisment!

Biroul PSD Alba Iulia a propus excluderea din organizație a doamnei consilier local Dana Nanu

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției noastre, organizația locală PSD Alba Iulia a anunțat primele măsuri extreme din acest an:

”Organizația municipală a PSD Alba Iulia a început anul 2023 cu noi planuri. Avem multe obiective și am stabilit termene limită pentru realizarea lor. Muncim pentru a deveni principala forță politică din municipiul Alba Iulia. Acest lucru se poate realiza doar prin implicarea tuturor membrilor noștri, vechi sau noi, cu sau fără experiență, tineri sau vârstnici. Echipa PSD Alba Iulia derulează periodic acțiuni prin care își arată sprijinul față de oameni și comunitate. De asemenea, la fel ca anii trecuți, unitatea și solidaritatea echipei, respectarea fiecărui membru sunt pe primul plan. Așteptări mai mari – privind implicarea, prezența activă și munca în echipă – avem de la consilierii locali care au fost aleși de către cetățeni de pe listele Partidului Social Democrat.

Biroul politic municipal al PSD Alba Iulia a votat, la ședința de miercuri, excluderea din organizație a doamnei Dana Nanu – consilier local al municipiului Alba Iulia. Propunerea de excludere va fi înaintată Consiliului Politic Județean al PSD Alba spre soluționare.

Propunerea de excludere este justificată de mai multe motive obiective, între care:

Doamna Dana Nanu nu a participat la nici o ședință a PSD Alba Iulia în ultimele 6 luni (perioada iulie – decembrie), deși în acest timp a primit mai multe invitații consecutive (în total 11 invitații) pe care le-a refuzat fără a prezenta motive obiective și fără a-și manifesta intenția de a participa la viitoarele întâlniri.

În ultimele 6 luni nu a participat la nici una dintre acțiunile organizate de către PSD Alba (între acestea amintim: Primul Ghiozdan, Festivalul Plăcintelor de la Micești, Toamna Socială sau acțiunea de strângere de semnături pentru redeschiderea școlii din Oarda de Jos).

În această perioadă nu a prezentat nici o informare despre activitatea desfășurată în consiliul local, nu a arătat nici un interes față de acțiunile, proiectele și inițiativele PSD Alba Iulia, ignorând organizația municipală, activitățile derulate și manifestând uneori o atitudine potrivnică față de acțiuni și organizație. Este, astfel, evident faptul că nu își mai dorește să facă parte din echipa social-democrată. Nu mai dorește să facă echipă cu echipa PSD Alba Iulia și are alte obiective decât cele ale organizației municipale. Din atitudinea sa rezultă faptul că nu mai vrea să colaboreze cu echipa PSD Alba Iulia.

Consilierul local al municipiului Alba Iulia, Alin Stanciu, a fost sancționat cu avertisment, de către biroul politic municipal, pentru participarea semnificativ redusă la ședințele, acțiunile, activitățile și proiectele PSD Alba Iulia” se arată în comunicatul semnat de către ”Biroul politic municipal al PSD Alba Iulia”

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video