mai 18, 2024
Actualitate

COMUNICAT: TSD Alba Iulia organizează ”Bostaniada Socială”. Dulciuri și premii pentru copii!

Tineretul Social Democrat din Alba Iulia organizează vineri, 28 octombrie, de la ora 17.00, prima ediție a evenimentului ”Bostaniada Socială”. Cu acest eveniment ne dorim să aducem o mică bucurie copiilor. Vom organiza concursuri specifice, vom oferi dulciuri, bomboane, diplome și cupe.

”Bostaniada Socială” va avea loc în șanțurile Cetății, pe latura de vest, sub zona ”podului de sticlă. Prima ediție este organizată de TSD Alba Iulia, cu sprijinul organizației social-democrate municipale.

Vor fi organizate două concursuri:

  1. Cel mai fioros dovlecel;
  2. Cel mai înfricoșător costum.

Îi așteptăm pe copii, însoțiți de părinți, să vină costumați în personajul preferat, dar și cu un dovleac, specific sărbătorii de la finalul lunii octombrie, sculptat în cel mai inedit mod cu putință! (dovlecelul va fi sculptat acasă).

Un alt scop al evenimentului este de a petrece timp plăcut, iar copiii să se joace împreună, să se bucure de micile surprize, de lucruri inedite, de costumul și de dovleacul lor.

Vă așteptăm, dragi părinți, alături de copiii voștri! Felicit echipa TSD Alba Iulia pentru că se implică în organizarea de evenimente derulate în comunitate. Sper că acestea sunt apreciate de albaiulieni! Avem o echipă de tineret social-democrată activă!

Cu stimă,
Senator PSD de Alba,
Călin Gheorghe Matieș

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video