mai 18, 2024
Administrație

Cu peste 1 an de întârziere, au început lucrările la intrarea în Alba Iulia

Lucrările la Lotul I de mobilitate urbană au început astăzi în zona Partoș, fiind impuse și primele restricții de circulație. Deocamdată, au fost realizate primele decopertări, pe o singură bandă.

„Astăzi au început lucrările de modernizare și reabilitare în cadrul primului proiect de mobilitate urbană, mai precis Lotul 1, pe strada Regimentul V Vânători, din cartierul Partoș.

Suntem conștienți că aceste lucrări vor crea un anumit nivel de disconfort pentru cei care tranzitează zona, însă facem apel la înțelegerea și răbdarea albaiulienilor pe perioada desfășurării lor. Aceste lucrări de modernizare și reabilitare sunt necesare și benefice pentru eliminarea disfuncționalităților existente, pentru construirea pistelor dedicate exclusiv bicicliștilor și transportului public pentru cetățeni.

Subliniez încă o dată importanța acestor intervenții în ceea ce privește dezvoltarea din punct de vedere a infrastructurii unui municipiu ca Alba Iulia, luând în calcul traficul din ce în ce mai aglomerat și nevoia de dezvoltare pe partea de mobilitate urbană. Luând modelul european de dezvoltare a infrastructurii, dorim să ne aliniem la standardele europene și să transformăm Alba Iulia într-un oraș prietenos cu mediul înconjurător, accesibil locuitorilor și turiștilor”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe contul său de Facebook.

Problema este că deja condițiile meteo sunt improprii acestui gen de lucrări, astfel încât nu ar fi de mirare ca tot ceea ce se fa asfalta în această perioadă să crape chiar când ne va fi lumea mai dragă….Adică pentru unii, chiar în toiul campaniei electorale!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video