noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Cultură

Cu și despre MAI… la cercul de scriere creativă Verbum de la Cugir

Marți, 30 mai 2023, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Cugir va avea loc o nouă întâlnire a cercului de scriere creativă Verbum, în compania scriitorilor consacrați, ori aspiranți, din comunitatea cugireană. Din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în calitate de delegat permanent la întâlnirile Verbum din Cugir și amfitrion al acestei activitați culturale, va participa cugireanca Oana Dubleș, bibliotecar al instituției.

De această dată, participanții vor răspunde provocării de a-și testa creativitatea pornind de la cuvântul MAI, cu toate sensurile lui.

Dincolo de recomandările de carte, participanții vor fi încurajați să-și prezinte propriile creații literare, discuțiile fiind intercalate de scurte momente muzicale. Intrarea la eveniment este condiționată doar de apetitul pentru lectură, scris și cultură.

Activitățile de marți, 30 mai, sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir și primăria orașului.

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video