septembrie 25, 2023
Alba Iulia
Actualitate Administrație

CULMEA ILEGALITĂȚII LA ALBA IULIA: Carieră de suprafață în buricul târgului!

Mobilitatea urbană a fost dusă deja la un alt nivel în Alba Iulia. La un așa nivel, că nici măcar inspectorii de la Garda de Mediu nu au mai pomenit așa ceva… Ascultați și vă cruciți: în buricul târgului, in cartierul Anghel Salini din Alba Iulia s-a deschis o carieră în toată regula, fara ca pe reprezentantii Primăriei Alba Iulia să îi deranjeze în vreun fel încă o ilegalitate cât casa.Ba cică ăștia de prin Primărie chiar au emis și un fel de autorizație…mă rog…o țidulă ceva… Firma cu finanțator german, care a câștigat de altfel câteva licitații cu Primăria Alba Iulia, s-a gândit că România oricum este țara în care este posibil orice… Așa că și-a deschis o linie de concasare agregate chiar printre blocurile din Alba Iulia, în buricul târguilui. Ironia sorții, chiar pe Str. Târgului… . Bașca faptul că nemțălăii oricum mai au un concasor și pe centură..dar, no..era prea departe și nu puteau să le strice creierii albaiulienilor de acolo…Plus că agregatele ieșeau mai scump…șpăgi…alea-alea…Că și așa la ce lucrări se fac, pe pariu că nu trec doi ani și vom avea numai ”valurile Dunării” peste tot??? Plus că am stricat niște artere unde marea problemă erau inundațiile nu gropile…Iar pentru inundații NU s-a rezolvat nimic!!! Ați ghicit!!! Gropile vor urma!! (vezi DN1 Alba Iulia-Teius – covor asfaltic nou-nouț pe care deja au apărut primele cratere).. De zici că bagă ăștia hârtie igienică în smoala de bitum..

Doar că totul este cât se poate de ilegal, chiar și pentru o organizare de șantier…Cum cică a fost ea prezentată de niște unii de prin Primăria Alba Iulia. Evident că exploatările în carieră nu își au locul în mijlocul orașului…Sau poate actuala conducere a Primăriei Alba Iulia regândește un pic nu doar regulile de urbanism, ci și legislația minieră…aia de suprafață, evident!!!

PS: Cică inspectorii de la Garda de Mediu au trecut azi dimineață prin zonă…După zece cruci și un distonocalm, au oprit pe loc activitatea concasorului!! Vă povestim ce va mai urma…

Poza realizata chiar din blocul de locuințe de lângă concasorul de agregate care a functionat ilegal in Alba Iulia!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video