iunie 21, 2024
Actualitate Cultură

„Cum pot trece copiii peste teama de a vorbi în public?”, tema de vineri a atelierului de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 28 iulie 2023, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba dă din nou întâlnire publicului la BebeBiblioteca, atelierul de parenting, coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, care va avea loc la sediul instituției, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre cum îi putem ajuta pe aceștia din urmă să-și depășească teama de a vorbi în public.

„Discursurile publice sunt o parte tot mai importantă a vieții noastre. Acestea pot fi necesare atât la școală, în cadrul unor activități culturale, cât și la serviciu. Din acest motiv, mulți adulți și copii resimt și prezintă o frică de a vorbi în public. Vestea bună este că această frică poate fi depășită dacă înțelegem mai bine cauzele și învățăm să le transformăm în soluții. Cum? Aflați vineri, la BebeBiblioteca”, transmit organizatorii.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video