mai 18, 2024
Actualitate Educație

„Dependența: cum ne putem proteja copiii?”, tema de vineri a atelierului de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 27 octombrie 2023, albaiulienii sunt din nou invitați la BebeBiblioteca, atelierul de parenting organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, care va avea loc la sediul instituției, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre efectele nocive ale comportamentului hiperprotector.

„Deoarece riscurile pândesc la orice pas, iar influențele din partea anturajului cresc constant, este necesar ca părintele să se pregătească pentru a ști cum să își ajute copilul să facă față dependențelor și să depășească anumite momente dificile”,  transmit organizatorii.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, fiind organizat de Consiliul Județean Alba și  Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video