septembrie 23, 2023
Alba Iulia
Actualitate Administrație

Eliberarea Certificatelor de Atestare Fiscală, se face înline, la Alba Iulia, începând de astăzi

Eliberarea Certificatelor de Atestare Fiscală online este, începând de astăzi, disponibilă pentru albaiulieni. Cererea de Eliberare Certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice poate fi accesată din Portalul de servicii Online (https://portal.apulum.ro/cmsSE/).

Astfel, pe baza unui cont verificat din ”Meniul Servicii Online – Taxe și Impozite” se poate depune solicitarea, urmând ca, în cel mai scurt timp, certificatul fiscal cu semnătura electronică calificată să fie furnizat în contul cetățeanului. Portalul este în continuă dezvoltare, astfel că, pe parcursul utilizării pot apărea unele erori, avertizează reprezentanții administrației locale. Eventualele probleme de funcționalitate pot fi semnalate la adresa de email suport-portal@apulum.ro.

„Acesta este un serviciu care reprezintă normalitatea, pe care mi-am dorit să îl putem oferi cetățenilor, pentru a-i scuti de deplasarea la sediul nostru și pentru a evita statul la coadă, deoarece timpul fiecăruia dintre noi este foarte prețios. Venim în sprijinul cetățenilor de fiecare dată când avem ocazia, pentru a oferi servicii cât mai prompte tuturor celor care au nevoie”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video