noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Actualitate

FOTO: Eveniment dedicat tuturor celor care au sprijinit Spitalul Județean de Urgență Alba, pe perioada pandemiei

După doi ani de pauză, cauzată de pandemie, Spitalul Județean de Urgență Alba, împreună cu Ordinul Asistenților Medicali și Consiliul Județean Alba, i-au sărbătorit, din nou, pe toți cei care s-au implicat, într-un fel sau altul, în bunul mers al domeniului medical în județ.

La eveniment au participat medici, asistente, reprezentanți ai instituțiilor publice din domeniul medical, oameni politici, dar și oameni de afaceri care au sprijinit de-a lungul timpului unitatea medicală din Alba Iulia.

”Am sărbătorit SĂNĂTATEA, după doi ani în care nu ne-am întâlnit din cauza pandemiei, și le-am mulțumit tuturor celor care au fost alături de noi în toate momentele dificile.

Am transmis întreaga noastră apreciere și considerație, la evenimentul dedicat sănătății, oamenilor cu suflet mare care ne-au sprijinit, instituțiilor publice care au fost alături de noi, tuturor celorlalte spitale din județul Alba, tuturor instituțiilor/ asociaților/ colegilor/ centrelor/ consiliilor cu atribuții în domeniul medical, în domeniul sanitar sau în alt domeniu conex acestora.

Nu în ultimul rând, cele mai calde gânduri s-au îndreptat către fiecare cadru medical/personal auxiliar, către fiecare angajat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, alături de care am trecut de această perioadă grea.

Sprijinul fiecărui coleg în parte a contat foarte mult!

Ne-am bucurat să fim împreună, într-un cadru mai larg, să putem relua acest eveniment dedicat SĂNĂTĂȚII, să socializăm alături de colegi, prieteni și colaboratori” au transmis reprezentanții spitalului, pe contul de Facebook al instituției.

De asemenea, premiat pentru toată implicarea sa pe multiple planuri, deputatul PNL Florin Roman a fost de asemenea premiat, acesta declarând pe pagina sa de Facebook: ”Impreuna pentru viața – pentru extraordinara implicare profesionala și umană” este pentru mine cea mai importantă placheta, de când sunt in serviciul public. Mulțumesc managerului spitalului judetean, Marza Diana și președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel. Am făcut echipa extraordinara in pandemie: primul centru national de testare după Bucuresti, Cluj, Iași; primul municipiu cu 4 PCR; spor de 85% pentru sanatate. Mulțumiri pentru prietenul si camaradul Nelu Tataru, pentru suportul acordat in pandemie si domnului Ioan Popa, managerul firmei Transavia, pentru achiziționarea celui mai performant PCR. Mulțumiri firmei Atlas si managerului, Hans Schuller pentru suportul logistic! Alba are echipa! Și profesioniști in sanatate!”

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video