februarie 22, 2024
Administrație

FOTO: Lucrări finalizate la Baza Sportivă din Oarda de Jos

Ieri,23.11.2022 a avut loc recepția lucrărilor de modernizare a bazei sportive din Oarda de Jos, investiție care s-a ridicat la peste 500.000 de lei.

„Aceste lucrări au fost absolut necesare, fiindcă era foarte degradată, iar viitoarea modernizare a Stadionului Cetate depinde și de posibilitatea ca această bază sportivă să poată fi folosită pentru antrenamentele și meciurile echipelor de fotbal și rugby albaiuliene, pe durata lucrărilor.

Prin aceste lucrări, în valoare de peste 500.000 lei, clădirea vestiarelor a fost reabilitată, prin înlocuirea instalațiilor termice și sanitare, schimbarea pardoselilor, montarea unei centrale termice și termo-izolarea clădirii. Pe lângă clădirea vestiarelor, au fost efectuate reparații capitale la tribună, a fost refăcută împrejmuirea și a fost montat un sistem de iluminat pentru teren, astfel încât meciurile și antrenamentele să poată fi desfășurate și pe timp de noapte, mai ales în sezonul rece, când ziua este mai scurtă, a spus primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, într-o postare pe Facebook.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video