mai 18, 2024
Actualitate Evenimente

Green Fashion Show: Parada costumelor eco la Alba Iulia

A 10-a ediție a Green Fashion Show se va desfășura miercuri 24 mai începând cu ora 18.30 pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia din Cetatea Alba Carolina. Parada Green Fashion Show marchează finalul Campaniei „eCOol” 2023, o inițiativă care vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de necesitatea protejării mediului înconjurător, implicarea lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară între grupuri formate din elevi de liceu care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate; astfel fiecare grup înscris va trebui să refolosească aceste tipuri de materiale într-un mod inedit, transformându-le în îmbrăcăminte neconvențională.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie pentru grupurile câștigătoare dar concurenții vor avea ocazia să câștige și alte numeroase premii oferite de organizatori. Parada eco se va încheia cu un concert susținut de Mario Fresh.

Evenimentul este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba și partenerii care sprijină evenimentul: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video