mai 18, 2024
Cultură

Grupul Skepsis vă invită la spectacolul „Cafeneaua”

Marți, 13 Decembrie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Skepsis vă servește spectacolul “Cafeneaua”, adaptare după Carlo Goldoni.

Grupul Skepsis încheie seria evenimentelor dedicate anului aniversar 2022, care marchează 20 de ani de activitate, cu spectacolul ”Cafeneaua”, după Carlo Goldoni – unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul trupei, o comedie moralistă în care sunt evidenţiate virtuți și slăbiciuni de caracter, moravuri, comportamente şi atitudini care arată că timpurile se schimbă mai uşor ca oamenii.

Plasată în atmosfera aparte a Carnavalului Veneţian de secol XVIII, intriga piesei se concentrează pe o zi din viaţa unor personaje diferite, nobili, oameni simpli, negustori şi servitori, oameni diferiți a căror ale căror destine se amestecă în aceeaşi ceaşcă de cafea servită acum cu…skepsis.

Sunteţi invitaţi, aşadar, în prima dimineaţă a vestitului Carnaval de la Veneţia, să gustaţi o cafea cu umor și bun gust la Cafeneaua lui Ridolfo… numai aşa mai puteţi savura aroma incitantă şi ispititoare a unui veac trecut.

În deschiderea serii va fi lansat clipul ”20 de ani cu Skepsis”, un scurt metraj care oferă publicului cu skepsis la inimă posibilitatea de a descoperi gânduri, emoții și trăiri ale grupului.

Biletele (20 lei pt adulți; 10 lei pt studenți și pensionari; 5 lei pt copii) pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de Joi, 08.12.2022, între orele 09.00-15.00 și Marți, 13.12.2022 până la ora 18.30. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2022”.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2022 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri ai evenimentului sunt Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia; Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video