noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Administrație

Începând de duminică Talciocul din Alba Iulia se mută în zona Hotelului Tara (ieșirea din oraș spre Teiuș)

Începând din această săptămână, Talciocul se va muta din cartierul albaiulian Gheorghe Șincai, la ieșirea din oraș, către Cluj Napoca, în zona Tara, pentru a permite începerea lucrărilor de construcție a noului Centru Multifuncțional.

Mutarea este una provizorie, deoarece planurile administrației locale includ și o reamenajare a spațiului în care a funcționat până acum.

„Talciocul a devenit o tradiție pentru mulți albaiulieni, care merg cu regularitate, duminică de duminică, pentru a-și completa colecțiile personale sau pentru a socializa.

Talciocul care a funcționat în Alba Iulia, în cartierul Gheorghe Șincai, își va închide porțile în acest sfârșit de săptămână, după o lungă perioadă de funcționare. Acest fapt se datorează începerii lucrărilor de construcție a noului Centru Multifuncțional din zonă, care va include și un spațiu nou pentru talcioc, cu finalizare la sfârșitul anului 2023.

Vestea bună este că un nou talcioc se va deschide, începând cu acest weekend, în zona Tara din Alba Iulia, în vecinătatea magazinului Ambient, pentru a veni în întâmpinarea albaiulienilor doritori și pentru a evita situația în care comercianții ar fi nevoiți să își desfășoare activitatea în alte orașe din împrejurimi.

În funcție de necesitate, vom încerca optimizarea rutelor de călători ale transportului public, în zilele de duminică, pentru zona noului Talcioc”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia, într-o postare pe Facebook.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video