AB Direct Stiri PUBLICITATE Lactate Romoșan
PUBLICITATE Actualitate Sănătate Economie

Lactate Romoșan

Tradiție și pasiune pentru gustul autentic românesc!

În județul Alba, în comuna Vințu de Jos, Nicolae Romoșan a transformat complet afacerea din oierit a familiei sale.

Tânărul fiermier, a dezvoltat propriile rețete de cașcaval cu care dă valoare adăugată laptelui din fermă. Pornind cu o brânzărie mică, familia Romoșan a fost obligată să crească producția pentru a face față cererii de brânză maturată. Părinții lui Nicolae Romoșan nu l-au vrut pe fiul lor oier.

L-au împins de la spate să se țină de școală, să facă o facultate și apoi să își găsească un loc de muncă bine plătit, la oraș, chiar în străinătate.

Nicolae Romoșan, absolvent de studii superioare, angajat în domeniul economic, nu s-a îndepărtat de casa părintească și mereu a fost un sprijin pentru familia lui în activitățile gospodărești.

Ceva însă nu s-a legat în planul părintesc, iar dorul de casă și pasiunea pentru agricultură l-au făcut pe tânărul Nicolae Romoșan, să se întoarcă în afacerea familiei.

În anul 2015, a fost primul an în care Nicolae Romoșan a experimentat cu rețetele care le văzute în afară.

Și-a încercat de la început norocul cu cașcavalul maturat, un produs care a dat peste cap tehnologia din brânzăria familiei. Autorizarea unui nou spațiu și accesarea, în 2017, a programului Start-up Nation au fost momentele care au decis viitorul afacerii de familie.

Produsele de calitate, obținute numai din ingredinete naturale, i-au adus lui Nicolae Romoșan un succes rapid la nivel national. Vânzările în creștere – la târguri, către magazine sau direct către clienții fideli au fost motorul dezvoltării afacerii cu cașcaval pe care familia a fost nevoită să o mute într-un spațiu mai mare.

––– Povestea continuă ❗ https://lactate-romosan.ro

  https://www.facebook.com/share/19Jg5NWhat/ 

Cașul nesărat Romoșan:

🧀 gust delicat și fin, perfect pentru a fi savurat simplu sau alături de o ceapă verde sau o șuncă bine afumată;

🧀 sursă bogată de calciu și minerale, vitală pentru oase sănătoase și un sistem imunitar puternic;

🧀 recomandat în dietele alimentare, datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale care favorizează digestia. Alegeți cașul nesărat Romoșan:

🐄 de vacă: bogat în vitamine și minerale, ideal pentru o digestie mai bună și fixarea calciului în oase;

🐐 de oaie: cu o culoare alb-murdar spre gri, un miros fin și aparte, bogat în calciu, proteine și aminoacizi esențiali pentru organism.

🥛 Lactate Romoșan: tradiție și pasiune pentru gustul autentic românesc! 🇷🇴

🚛 Nu uitați să vă bucurați de cașul nesărat Romoșan alături de cei dragi,

Familia noastră este legată de mai multe generaţii de creșterea animalelor și de cultivarea pământului.
Meșteșugul transmis din tată în fiu, alături de tehnologia modernă folosită în procesul de fabricaţie, ne ajută să obținem produse de calitate superioară cu un gust deosebit și curat.

A fost nevoie de ceva timp și răbdare pentru ca produsele noaste să aibă aroma, aspectul, dar mai ales gustul atât de apreciat de cumpărători.

Ne mândrim cu faptul că nu folosim altceva decât lapte curat și cheag în procesul de producţie pentru a obţine brânzeturi 100% naturale.

Pentru Comenzi AICI

Exit mobile version