noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Administrație

Mai mulți voluntari îi asistă pe albaiulienii care vor să plătească taxele și impozitele locale prin serviciul SelfPay

Albaiulienii care își plătesc taxele și impozite locale la Direcția Venituri din cadrul Primăriei au posibilitatea de a opta pentru mijloace alternative de plată, cu ajutorul stației SelfPay. Pentru cei care întâmpină dificultăți în utilizarea acestei metode, Primăria Alba Iulia pune la dispoziția cetățenilor mai mulți voluntari care ghidează contribuabilii în efectuarea plăților.

„Venim în întâmpinarea nevoilor cetățenilor Municipiului Alba Iulia!

Luând în considerare fluxul mare de persoane, în anumite intervale orare, la sediul Direcției Venituri din cadrul Primăriei, am considerat oportună prezența unor voluntari, care vor înlesni utilizarea mijloacelor alternative de plată. Aceștia vor veni în sprijinul celor care nu sunt familiarizați cu utilizarea acestor metode de plată și vor oferi informații și suport cetățenilor, pentru a realiza plățile rapid și eficient. Prin stația de plată SelfPay plățile pot fi realizate atât cu numerar cât și cu card bancar”, transmite Primăria Alba Iulia.

Pentru a evita aglomerația la sediul Direcției Venituri, Primăria Alba Iulia încurajează cetățenii să folosească serviciile alternative de plată a taxelor și impozitelor prin:

– platforma www.ghiseul.ro

– platforma de plată a primăriei: https://portal.apulum.ro/cmsSE/

– transfer bancar, la orice bancă (conturile IBAN se găsesc pe portalul www.apulum.ro la secțiunea „Servicii Publice”-„Taxe și Impozite”)

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video