septembrie 23, 2023
Alba Iulia
Actualitate

„Metaversul, o gigantică hologramă?”, tema de miercuri a SF, Fantasy & Horror Club Alba

Miercuri, 6 septembrie 2023, de la ora 18.00, are loc o nouă întâlnire a SF, Fantasy & Horror Club Alba, online, pe platforma DISCORD, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

„Vă dau întâlnire, ca de-obicei, scriitorul Lucian Dragoș Bogdan și bibliotecara Luiza Pop, care, alături de pasionați ai genului din toată țara, ba chiar și din străinătate, vor dezbate pe tema metaversului, văzut ca o gigantică hologramă. Totodată, veți avea ocazia să aflați ce s-a mai întâmplat nou prin mișcarea SF, Fantasy și Horror de la noi din țară, ce s-a mai scris și pe unde”, transmit reprezentanții Bibliotecii Județene Alba.

Activitatea de miercuri face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului literar SF, Fantasy și Horror. Clubul este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Link-ul de conectare va fi disponibil pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în cursul zilei de miercuri.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video