noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Evenimente

Moș Crăciun aduce în dar spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia

Teatrul de Păpuși „Prichindel” aduce lumea poveștilor, în prag de sărbătoare, în dar pentru cei mai îndrăgiți spectatori ai teatrului: copiii. Moș Crăciun vine, așa cum o face demult, și pe la teatru, ca un iubitor de copii și de povești ce este, pentru a dărui.

Cadoul teatrului albaiulian pentru micii spectatori este spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, regia Oana Leahu, un spectacol feeric, plin de sensibilitate și culoare. Acesta va avea loc joi, 22 decembrie, de la orele 17:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Crăiasa Zăpezii este un spectacol care vă invită să vă bucurați de jocurile copilăriei, de trandafiri, zăpadă și cântece, ca apoi să vă gândiți puțin că totul trece foarte repede și, trăind tot felul de experiențe de viață, devenim adulți! Important este să nu uităm să ne păstrăm un strop de copilărie în suflet, să credem în prietenie și iubire! Sunt valorile care ne pot face viața frumoasă și plină de sens!

Dragi spectatori, vă invit să-i urmați pe Grete și Karl în aventura lor și sper ca în timp să găsiți răspunsul la ultima întrebare a Vrăjitorului: Iubirea să fie oare cea care poate orice vrajă să doboare?!”, transmite regizorul spectacolului, Oana Leahu.

„Crăiasa Zăpezii”, după Hans Christian Andersen

Regia și adaptarea: Oana Leahu

Scenografia: Hristina Nedeva Mladenovic

Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Teodora Popa, Adam Boboc, Ioana Bogățan, Laura Boboc, Viorica Boda, Iulian Costea, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu

Regie tehnică: Elena Madaras

Producție decor: Costache Gavril Siriteanu

Sunet: Florin Andrea

Lumini: Călin Popa, Ovidiu Tămășan

Mașinist: Gheorghe Hațegan

Realizare costume: Mirela Tămășan

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video