mai 30, 2023
Alba Iulia
Sănătate

Nu aștepta CRĂCIUNUL! POȚI FI BUN ACUM! Pentru că EVA are nevoie de tine acum!! (te costa doar 2 minute din viata ta!)

Eva, un copil de doar 1 an, diagnosticată cu rabdomiosarcomul, un tip rar de cancer care se formează în țesuturile moi. Deși poate apărea oriunde în organism este mai probabil să înceapă în zona capului și a gâtului, în sistemul urinar, în mâini sau picioare.

Astăzi NU esți tu, drag cititor în această situație. Înainte de a da scroll, gandeste-te dacă vei fi mâine…Si toti ceilalti vor da scroll peste povestea si drama ta! ASTĂZI și ACUM poti face un pic de bine! Da click AICI

Este povestea disperata a unei familii care are nevoie urgenta de noi pentru a salva viata unui copilas care trece prin cea mai grea incercare a vietii. Am primit-o printr-un simplu mesaj pe telefon, la fel ca multe altele. Doar ca povestea nu este ca ”multe altele”. Este despre puterea de a face acum, ceea ce trebuie. Fiecare dintre noi! Redăm mai jos mesajul primit, iar povestea este pe bune. La fel ca si disperarea, durerea și toate celelalte care vin la pachet atunci când te lovește o astfel de veste…Înainte să treci mai departe ca și când nimic nu s-a întamplat, uită-te pentru doar 10 secunde în ochii aceștia de copil…Și, dacă nimic nu te mișcă, este OK…poți merge mai departe ca și când nu ai aflat că EVA are astăzi nevoie de tine…Fiecare picătură, fiecare bănuț, poate face diferența dintre viață și moarte!! Viața sau moartea acestui copilaș minunat și nevinovat! Depinde și de noi…

”Buna dimineata,

Numele meu este Mihaela Pop, nu ne cunoastem personal dar vin la dvs din disperare pentru a-mi salva copilul.

Cu disperare va implor sa acordati 2 minute povesti noastre, https://www.lifeforeva.com, (aici puteti gasi documente medicale,facturi, poze si povestea noastra) iar daca doriti, ne puteti ajuta sa implinim un miracol pentru Eva.
Fetita noastra, Eva, este un omulet mititel si voios care încearca cu toata puterea sa ramana in viata pentru a se bucura de copilarie ca un copil normal, are o tumoare foarte rara si agresiva a tesuturilor moi, un Rabdomiosarcom, care apare rar la copiii atat de mici iar pentru a putea continua sa spere la viata, are nevoie de un tratament care costa sute de mii de dolari, aprox 300.000$.
Nu m-am gandit niciodata că voi ajunge sa cer bani, dar din păcate trebuie sa trec peste orice rusine si sa incerc sa fac tot posibilul pentru ca fetita noastra sa aiba sansa de a trai. Mai avem catvea zile la dispozitie pentru a finaliza campania de strangere de fonduri, pentru a ne asigura ca putem finaliza tratamentul micului nostru ingeras.

Daca considerati puteti sa ne sustineti printr-o mica donatie sau printr-o distribuire, pentru a-i da Evei o sansa la viata.

Puteti folosi conturile RON: ING RO31INGB0000999913092734 / EURO: RO58INGB0000999913380629 (cod SWIFT: INGBROBU sau INGBROBUXXX) beneficiar: Vasile Cristian Pop (specificatie: donatie Eva) sau pe paypal la viatapentrueva@gmail.com sau la strângerea de fonduri organizata pe o platforma de profil.
Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.
De asemenea sotul meu Cristi este grafician si daca aveti nevoie servicii de grafica, logo-uri, bannere, site-uri etc și credeti ca va poate ajuta, scrieti-ne si in schimbul ajutorului dumneavoastra va poate oferi serviciile sale. Asta e ce putem oferi momentan in schimbul bunatatii dumneavostra.

Ajutati-ma sa o salvez pe Eva!

Multumim,
Eva & Mihaela”

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video