mai 18, 2024
Actualitate

„Părinți hiperprotectori: efecte asupra copiilor”, tema de vineri a atelierului de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 29 septembrie 2023, vă dăm din nou întâlnire la BebeBiblioteca, atelierul de parenting organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, care va avea loc la sediul instituției, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre efectele nocive ale comportamentului hiperprotector.

„Fiecare părinte dorește să își păstreze copilul sănătos, fericit, ferit de orice pericole și să-i ofere cea mai bună educație. Dificultatea apare în a păstra echilibrul. Linia dintre grija firească și exagerare este una fină, mulți dintre părinți ajungând hiperprotectori și chiar anxioși. Cum să recunoașteți comportamentul hiperprotectiv, efectele lui și, mai ales, cum să-l evitați, pentru a dezvolta o relație echilibrată cu cel mic, aflați participând la atelierul de vineri, 29 septembrie”, transmit organizatorii.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video