mai 18, 2024
Actualitate

Peste 220 de posturi, la Bursa locurilor de muncă pentru ABSOLVENȚI, organizată de AJOFM Alba

16 agenţi economici din județul Alba și nu numai intenționează să angajeze 220 de tineri absolvenți

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba se va desfăşura, în data de 14 octombrie 2022.

Evenimentul se va organiza în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 09.00.

Până în prezent au confirmat participarea 16 agenţi economici, aceştia oferind peste 220 locuri de muncă.

Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Angajatorii pot beneficia de subvenții, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, dacă oferă absolvenților oportunitatea de a ocupa locurile pe care le au disponibile.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video