noiembrie 29, 2023
Alba Iulia
Politică

Prăpastia dintre Dumitrel și Hava este una reală!

Vă este mai bine sau mai rău cu noua conducere a PNL Alba?

Invitat în emisiunea LA ȚINTĂ by Florin Soare din cadrul AB Direct.ro, unul dintre cei mai importanți experți în fonduri europene din România,  a lansat poate cea mai importantă întrebare pe care ar trebui să și-o pună toți primarii și consilierii locali din județul Alba: Ne este mai bine? Ne este mai rău? Acum că îl avem pe Ion Dumitrel în fruntea partidului.

Deși nu mai are nevoie de nicio prezentare, Nicușor Moldovan este artizanul celor mai multe și importante proiecte implementate vreodată de Primăria Alba Iulia, actualmente în echipa eurodeputatului Mircea Hava și administratorul public al Municipiului Alba Iulia (auto-suspendat de pe post, cu posibilitatea revenirii).

Mai mult, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că foarte multe dintre voturile de la ultimele alegeri din cadrul PNL Alba au plecat tocmai de la promisiunile sau amenințările privind furnizarea fondurilor la nivel de județ, dar cel mai trist este faptul că în PNL, ca probabil în orice alt partid, criteriul MERITOCRAȚIEI nu există! Și poate de aici ar trebui să înceapă orice discuție despre viitor, responsabilitate și profesionalism în politica românească.

Mai multe veti afla urmărind această mică incursiune!! În curând emisiunea în întregimea ei!

 

 

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video