septembrie 22, 2023
Alba Iulia
Actualitate

Prelegere susținută de sociologul albaiulian Alin Tomuș, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Sociologul albaiulian Alin Tomuș va susține o prelegere în cadrul unui eveniment organizat de Ziua Europei la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Tema prelegerii lui Alin Tomuș este „Politici europene de digitalizare. Cum aducem administrația publică în era digitalizării?.

Pe parcursul acestui eveniment va susține o prelegere, pe tema principalelor provocări la adresa securității europene și impactul lor asupra securității naționale a României, și Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe al României.

Conferința Internațională „Redefining European Security in a Post COVID 19 World” de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizată prin Jean Monnet Centre of Excellence in European Security and Disinformation in Multicultural Societies, va avea loc marți 9 mai, de la ora 10:00, în Aula Magna (strada Nicolae Iorga, nr.1).

Conferința reunește peste 40 de cercetători din țară și străinătate.

Participanți din România, Franța, Republica Moldova, Tunisia, Bangladesh, Liban, Polonia, Ucraina, Georgia, Albania vor analiza cele mai recente evenimente internaționale și felul în care acestea modelează viața de zi cu zi a societății contemporane.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video