septembrie 25, 2023
Alba Iulia
Actualitate Administrație

S-au finalizat asflatările pe strada Valea Lupului, din Aiud

Administrația locală aiudeană anunță finalizarea lucrărilor de turnare a stratul de asfalt pe strada Valea Lupului, pe porțiunea rămasă neasfaltată.

”Da, nici noi nu ne-am dori să vorbim încă despre asfaltări, dar asta este realitatea. Încă suntem nevoiți să investim în infrastructura rutieră și o vom face până când vom asfalta fiecare stradă din municipiul Aiud.

Partea bună este că resursele financiare și umane ne permit să implementăm și alte obiective de investiții importante pentru comunitate, cum ar fi: construirea unei grădinițe și a unei creșe, a unei baze sportive, a unui centru de zi pentru vârstnici, modernizarea infrastructurii educaționale existente (a intrat în reabilitare Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 și Liceul Tehnologic Aiud), iluminatul public a trecut pe LED, sunt în curs de dezvoltare două noi zone verzi, avem o piață agroalimentară modernizată, achiziționăm autobuze electrice, dezvoltăm piste pentru biciclete, s.a.m.d.

Asfaltarea străzii Valea Lupului a fost finanțată integral din bugetul local”, au transmis reprezentanmții Primăriei Aiud.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video