mai 18, 2024
Actualitate

Sâmbătă, 19 august, la Sebeș: Fundația Abracadabra și îndrăgitul magician Marian Râlea ne propun spectacolul „JUDECATA POVEȘTILOR”

Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 18.00, în Parcul Tineretului din Sebeș va avea loc un eveniment interactiv dedicat celor mai mici spectatori, care se vor întâlni cu actorul Marian Râlea.

Magia poveștilor va fi întregită de participarea copiilor, care vor deveni eroi de poveste.

Aceștia vor juca toate personajele principale pozitive sub îndrumarea directă a magicianului Marian Râlea, implicându-se activ în judecata acestora.

Actorul Marian Râlea activează în teatru, televiziune și film. El a absolvit Academia de Teatru și Film, București, promoția 1982. În anul 1991 a devenit realizatorul emisiunii Abracadabra la TVR 1, iar din anul 1995 al emisiunii SuperAbracadabra de la PRO TV.

Câteva roluri în teatru: Amphitrion – în „Amphtrion” – de P. Haks, Victor – în „Victor sau copiii la putere” – de R. Vitrac, Platonov – în „Platonov” – de A.P. Cehov, Chiril – în „Ivona principesa Burgundiei” – de Vitold Gombrowicz, Farfuridi – în „O scrisoare pierdută” – de I. L. Caragiale, Bufonul – în „Regele Lear” – de William Shakespeare, Petruchio – în „Îmblânzirea scorpiei” – de William Shakespeare.

Roluri in filme: Andrei – în „Buletin de Busurești”, Sergiu – în „Păstrează-mă doar pentru tine”, Matei – în „Cenușa păsării din vis”, Dinu – în „Pasaj”, tatăl Irinei în „Luna verde”.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video