septembrie 23, 2023
Alba Iulia
Actualitate Administrație

Satele Vingard și Șpring, racordate la rețeaua de apă

Locuitorii din satele Vingard și Șpring se pot bucura de rețea de apă, după ani întregi de așteptare. Primarul comunei Șpring, Iulia Stănilă a anunțat, într-o postare pe Facebook, faptul că a fost realizată recepția lucrărilor, iar în curând vor fi finalizate lucrările și în Cunța și Drașov.

”Astăzi este una dintre cele mai importante zile din activitatea mea de primar, ziua în care am făcut recepția pentru rețeaua de apă în satele Vingard și Șpring!

Urmează și montarea căminelor de branșament si finalizarea în satele Cunța și Drașov! De aproape 3 ani o întreagă echipă din Primăria Șpring a muncit și a luptat pentru APĂ!

Da, apa, sursa indispensabilă vieții, pentru care oamenii din satul Vingard nu vor mai fi nevoiți să meargă cu cisterna în comuna învecinată sau cu bidoanele și cu gălețile la fântâna din centrul satului, la fel ca și cetățenii din satul Șpring care pe timpul secetei au rămas fără apă în fântâni.

Mi-e și rușine să spun că avem apă la rețea în anul 2023, ceea ce pentru alte comune este normalitate poate de zeci de ani…

Nu este o laudă, este bucuria enormă pe care vreau să o împărtășesc cu dumneavoastră.

A fost mult de muncă, drumuri la minister, suplimentări de fonduri, dispoziții de șantier, probleme de rezolvat, mai jos aveți poze realizate în Iulie 2020 (de unde se vede clar situația în care se afla comuna)…

Rog cetățenii care au instalaţii de utilizare a apei să se racordeze la căminul de branșament din fața locuințelor si să nu folosească apa decât după ce vor semna un contract cu APA CTTA, societate la care va fi predată rețeaua de apă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mulțumesc întregii echipe și nu în ultimul rând, cetățenilor pentru răbdare și înțelegere!”, a scris primarul Iulia Stănilă, pe Facebook.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video