septembrie 23, 2023
Alba Iulia
Actualitate Sport

Sprijin financiar de peste 450.000 de lei pentru CS Unirea Alba Iulia

Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia au acordat sprijin financiar pentru CS Unirea Alba Iulia și în acest an, demonstrând implicare și susținere față de sportul local și performanța sportivilor din județ. Suma aprobată de către Consiliul Județean, în acest an, a fost de 312.500 de lei, iar suma aprobată de Primăria Alba Iulia a fost de 150.000 de lei. 

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia are o istorie bogată și este cel mai renumit club sportiv din județ. Acest sprijin financiar va permite sportivilor să participe la competiții de nivel național și internațional, oferindu-le astfel oportunitatea de a-și demonstra talentul și de a obține rezultate deosebite. Performanțele obținute anii trecuți de către sportivii noștri se datorează nu doar muncii, talentului și responsabilității, ci și sprijinului financiar acordat, fără care nu se poate atinge performanța la cel mai înalt nivel. 

Banii alocați vor fi utilizați cu responsabilitate, având ca principal scop dezvoltarea și promovarea sportului în județul Alba. Această sumă va acoperi cheltuielile necesare pentru pregătirea sportivilor, deplasările la competiții, participarea la acestea, achiziționarea de echipamente și materiale sportive de calitate.

De asemenea, alocarea acestor fonduri reprezintă o recunoaștere a valorii și potențialului sportivilor din cadrul clubului.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video