mai 18, 2024
Administrație

Stimați domni consilieri USR, ce consumați? Păstrați pentru voi…

*Consilierii USR vor vota bugetul IREAL al Primăriei Alba Iulia *Consilierii PSD ar putea face surpriza să voteze aberațiile bugetare servite pe rol de BUGET de investiții al Primăriei Alba Iulia *Consilierii PNL nu vor vota actualul buget

Astăzi, 30 ianuarie 2023 – ora 13.00, ar trebui să fie votat bugetul Primăriei Alba Iulia. Și, cum ”experții” din USR sunt așteptați să voteze orice vine din partea primarului USR Gabriel Pleșa, exact la fel sunt așteptați și consilierii PSD+Dana Nanu să arate dacă mai și gândesc din când în când, atunci când vine vorba despre viitorul acestui oraș pe care îl apără, iubesc, patriotism..blablabla.

Consilierii PNL au anunțat deja că nu vor vota un astfel de buget, dar depinde probabil și de negocierile din ultimele ore și modificările care vor fi aduse. 

DE ȘTIUT: orice proiect care ar fi trebuit finalizat până în 31 Decembrie 2023 și nu va fi finalizat, va trebui continuat din banii și taxele albaiulienilor!!! Sau va fi lăsat în paragină și tot ce s-a realizat până la acel moment, va fi distrus de intemperiile vremii. O parte din sumele deja cheltuiete, dar care nu vor putea fi prinse în vreo situație de lucrări până la 31 Decembrie 2023, vor trebui returnate Uniunii Europene!!  PRIMĂRIA ALBA IULIA = FALIMENT!!!

Aici dacă ne referim doar la proiectele de mobilitate urbană, autobuze electrice etc….deja ne ia cu amețeli. TOTUL TREBUIE PLĂTIT!! Iar asta va însemna TAXE ȘI IMPOZITE MAJORATE în anii următori!

 Între timp, albaiulienii vor trebui să plătească pentru visele de-a dreptul ”erotice” ale actualei administrații:

-ștrandul dintre blocuri – cea mai proastă alegere pentru construcția unui ștrand merge mai departe și consilierii locali vor ridica mâna pentru cea mai idioată locație aleasă pentru marele ȘTRAND DE ALBA IULIA! Și el va fi deschis albaiulienilor la fel cum este și Bazinul Olimpic: sictir la preț de Dubai!

-sistem de degivrare pentru Stadionul Cetate! Consilierii locali se așteaptă probabil ca echipa lui Mesi să joace pe Cetate, și atunci ceea ce nici măcar aeroportul din Cluj nu are – un sistem avansat de degivrare terestră, să avem noi pe stadionul de lângă Lacrima Unirii…

-tramvai – acesta deja face legătura dintre noul spital municipal și marele debarcader din Ampoi – cea mai luxoasă destinație de petrecere a timpului liber și distracție din Transilvania. Evident, are și o stație de tranzit pentru locuitorii din Centru, care pot lua tramvaiul chiar din parcarea sub-supra-etajată din zona Columna, situată chiar la fundul Primăriei…geografic vorbind, desigur.  Programul de funcționare al acestuia este în strânsă legătură cu obiectivele enunțate. Cum acestea nu există, doar nu aveți impresia că tramvaiul poate funcționa. Oricum , acesta poate fi văzut deja la Muzeul Tramvaiului d’Alba, din parcul feroviar Teiuș.

Cea mai fantezistă minciună electortală din istoria orașului Alba Iulia!

Bine, despre ultimul proiect de investiții am fost doar răutăcioși…Tramvaiul nu se află în bugetul pe 2023! Dar ar putea la fel de ușor. Este la fel de ireal ca și bugetul propus consilierilor obișnuiți să ridice mâna sau să fie puși la colț. Știu ei cine și de ce…

Acest articol ar putea fi un pamflet, dacă nu ar fi, din păcate, atât de real…

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video