septembrie 25, 2023
Alba Iulia
Actualitate Cultură

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, premiat la festivalul de animație de la Galați

Alba Iulia, 28 mai 2023. Teatrul de Păpuși „Prichindel” mai adaugă un premiu la palmares – Premiul pentru muzica din spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care a fost compusă de Cári Tibor, obținut la ediția cu numărul 29 a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver” Galați. Regia artistică a spectacolului este semnată de Toma Hogea, iar scenografia de Alina Dincă Pușcașu.

Juriul festivalului-concurs a fost alcătuit din: Anca Doina Ciobotaru, actor păpușar, prof. univ. dr. habil. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași – Președinta juriului, Irina Zlotea, critic de teatru și Gavril Cadariu, regizor și manager al Teatrului pentru Copii și Tineret „Ariel” Târgu-Mureș.

„Mulțumim juriului pentru acordarea acestui premiu, mulțumim organizatorilor pentru primirea călduroasă și prietenoasă, dar mai ales publicului pentru aplauzele numeroase”, precizează Cristina Smadea, secretarul literar al teatrului albaiulian.

Echipa care a fost prezentă în festival a fost formată din:
-actorii: Teodora Popa, Tudor Cristian Popa, Mădălin Costea, Adam Boboc, Laura Boboc, Irina Melnic, Viorica Boda, Iulian Costea și Ramona Benchea Mincu.
-Elena Madaras – regizor tehnic
-Florin Andrea – maestru de sunet
-Ovidiu Tămășan – operator de lumini
-Călin Popa – maestru de lumini
-Gheorghe Hațegan, Florin Badiu – mașiniști
-Cristina Smadea – secretar literar
-Ioana Bogățan – manager.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video