septembrie 25, 2023
Alba Iulia
Actualitate Cultură

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia participă la Festivalul Stradal WONDERPUCK Cluj-Napoca, cu spectacolul „Muzicanții din Bremen”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia pornește la drum, odată deschisă stagiunea teatrală 2023-2024, pentru a fi prezent pe scena Festivalului Stradal WONDERPUCK Cluj-Napoca, festival aflat la cea de-a VII-a ediție.

Așadar, în data de 10 septembrie 2023, de la orele 16.00, vom fi pe scena din incinta Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, pentru a susține spectacolul „Muzicanții din Bremen”, regia Adam Boboc.

„Speranța unește patru ființe (un măgar, un câine, o pisică și un cocoș) și îi aduce pe același drum, descoperind cât de importantă este prietenia, cât de bine este să fii îngăduitor cu celălalt și să ai încredere atât în forțele proprii, cât și în cei care îți oferă, necondiționat, o mână de ajutor.

Suntem convinși că, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, și de data aceasta vom bucura publicul clujean cu acest spectacol plin de ritm, cu personaje simpatice și aventură”, au transmis reprezentanții teatrului albaiulian.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video