mai 18, 2024
Actualitate Cultură

Teatrul de Păpuși „Prichindel”, prezent la Festivalul Internațional de Teatru ”Studio” – Întâlnirea Școlilor de Teatru, la Târgu Mureș

Teatrul de Păpuși „Prichindel” va fi prezent, alături de 18 universități din țară și din afara țării, la festivalul care promovează crearea de rețele între studenți, practicieni și cercetători din domenul artelor. Este vorba despre Festivalul Internațional de Teatru ”Studio” – Întâlnirea Școlilor de Teatru.

„Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este instituția care ne-a invitat să fim prezenți și la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Studio – Întâlnirea Școlilor de Teatru, care se va desfășura în perioada 17 – 26 noiembrie 2023 la Târgu-Mureș.

Este un privilegiu să participăm, continuând parteneriatul care ne leagă de instituția organizatoare, la un festival dedicat studenților și profesioniștilor din domeniul Artelor spectacolului din România și din străinătate. Astfel, actorii Laura și Adam Boboc vor coordona în cadrul acestui festival două ateliere de teatru de animație, în perioada 19 – 25 noiembrie.            

De asemenea, lector univ. dr. Ioana Bogățan, managerul teatrului, a fost invitată ca speaker în cadrul unei dezbateri la Întâlnirea Societății Antreprenoriale Studențești sâmbătă, 18 noiembrie, parte din programul aceluiași festival. Evenimentul, moderat de prof. univ. dr. Aura Corbeanu, vicepreședinte UNITER, invită participanții la un schimb de idei și proiecte sustenabile pentru sectorul cultural și creativ”, au transmis reprezentanții Teatrului de Păpuși „Prichindel”.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video