mai 18, 2024
Evenimente Cultură

Trupa Dublu Click din Alba Iulia pe scenă la Transalpina Fest

Sâmbătă, 1 iulie, trupa albaiuliană Dublu Click pe scena la Transalpina Fest de la Rânca, județul Gorj.

Cu un pop-rock de calitate trupa revine la Festivalul Transalpina (30 iunie – 1 iulie 2023) și prezintă piesele de pe noul album numit „Schimbare” ce va fi lansat în vara acestui an. Cu o componență mai aparte, italienii Ilaria Sardiello și Alex Tarocco, au pregătit împreună cu Cristi Popovici și Andrei Susa din Alba Iulia, un show plin de energie, unde nu vor lipsi refrenele dinamice amestecate cu momente melodice și asta tot învelit cu un Accent Italienesc.

Cu un program foarte încărcat în vara asta, trupa va urca pe scenă la 5 Festivaluri, printre care Transalpina Festival (alături de Kempes, Taxi, Spitalul de Urgență, Timpuri Noi), Barock Festival Petroșani ( alături de Bucovina, Altar, Nightlosers), Rock’n Vamă Festival (alături de Cargo, Vița de Vie, Trooper , Altar), Băla Fest (județul Mureș) unde vor avea un recital de o oră.

Primul album „Momente” poate fi ascultat integral pe toate platformele de musică (Spotify, youtube, Doozer, etc.), iar piesa 1 milion de pași a beneficiat și de un videoclip ce poate fi umărit pe facebook și pe youtube.

Dacă vreți să-i susțineți, să fiți alaturi de ei, nu uitați că ajunge doar să intrați pe oricare dintre platformele media și sa dați un DUBLU CLICK!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video