mai 18, 2024
Actualitate Educație

„Vegetables and Fruits” – tema întâlnirii clubului „English 4 Kids”, la Biblioteca Județeană Alba

Mâine, 12 octombrie 2023, la ora 15.00, cei mici sunt așteptați la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, la o nouă întâlnire a clubului de engleză „English 4 Kids”, organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și coordonat de doamna profesoară Diana Mortură.

Tema activității propuse de această dată este Vegetables and Fruits (Legume și fructe). Copiilor le vor fi prezentate, prin intermediul materialelor vizuale, cuvinte și expresii cu ajutorul cărora să poată numi legume și fructe de sezon. Pentru învățarea acestora vor fi stimulați cu un cântecel, dar și cu jocuri interactive și de mișcare, pentru ca la final să fie fixate cuvintele și expresiile noi, dobândite cu această ocazie.

Întâlnirea clubului „English 4 Kids – Club de engleză” se va încheia cu o prezentare de cărți în limba engleză, care se găsesc în colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, fie la Secția de împrumut carte pentru copii, fie la Raftul American.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video