septembrie 25, 2023
Alba Iulia
Actualitate Educație

VINERI: Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice a studenţilor „In Extenso”, la Facultatea de Informatică și Inginerie

Vineri, 21 aprilie 2023, va avea loc cea de a XXIII-a ediţie a Sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice a studenţilor „In Extenso”, organizată de Facultatea de Informatică și Inginerie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Această manifestare științifică, devenită tradițională în Universitatea noastră, s-a bucurat de un real succes,  înregistrându-se un număr 100 de participanți, atât din învățământul universitar, cât și din cel preuniversitar. Vor fi prezentate 80 de lucrări științifice organizate pe diferite secțiuni (Informatică; Electronică Aplicată; Inginerie Geodezică; Ingineria Mediului; Inginerie civilă; Elevii în Parteneriat cu Universitatea), cu o tematică diversă și stimulativă. Implicarea studenţilor în activitatea de cercetare, precum şi atragerea elevilor spre colaborarea cu mediul universitar și de cercetare reprezintă dezideratele facultății gazdă”, transmit reprezentanții universității albaiuliene.

Manifestarea se va încheia cu premierea celor mai bune lucrări. De asemenea, lucrările științifice vor fi publicate în revista „In Extenso”.

Deschiderea festivă a sesiunii științifice va avea loc vineri, 21 aprilie 2023, ora 10.00, în amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video