iunie 21, 2024
Actualitate Cultură

Votaţi-vă favoriții Galei Tânărului Actor HOP

Ediția cu numărul 26 a Galei Tânărului Actor HOP – program al UNITER aflat sub direcția artistică a regizorilor Alexandru Dabija și Leta Popescu – se va desfășura, pentru al treilea an consecutiv, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în perioada 30 august-2 septembrie 2023.

Cei care vor să fie prezenți la desfășurarea de forțe a tinerilor artiști pot achiziționa bilete pentru cele trei zile de concurs de la sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia și online de pe www.teatrulalba.ro.

25 de actori vor demonstra că prezența scenică și calitățile actoricești, potențate de tehnologie, sunt atuurile certe pentru obținerea trofeelor HOP.

Până la competiția de la Alba Iulia, lansăm campania online Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP! Zilnic, în perioada 9-26 august, cei 13 artişti selectați în secţiunea Individual şi cele 5 grupuri se prezintă prin scurte materiale video realizate de ei înșiși.

În zilele de 30 și 31 august, de la ora 18.00, și în 1 septembrie, de la ora 17.00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenților sau prin transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Pe 2 septembrie, de la ora 00.00 până la 17.00, publicul poate să-și voteze actorii preferați pe www.galahop.uniter.ro !

Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor de sâmbătă, 2 septembrie, ora 19.30.  

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video