mai 18, 2024
Uncategorized

VREI O AFACERE PE FONDURI EUROPENE? Vineri, 11 noiembrie, de la ora 11.00: ”BANI EUROPENI PENTRU AFACERI ROMÂNEȘTI”

PSD Alba Iulia și TSD Alba Iulia vor organiza vineri, 11 noiembrie, de la ora 11.00, în Amfiteatrul Universității ”1 Decembrie 1918”, conferința ”BANI EUROPENI PENTRU AFACERI ROMÂNEȘTI”. Specialiști din Ministerul Antreprenoriatului și Turismului vor prezenta programe de finanțare dedicate celor care vor să-și deschidă un business ori doresc să-și extindă activitatea cu sprijin financiar nerambursabil.

În cadrul conferinței, se va discuta și despre construirea afacerilor profitabile și sustenabile. Un accent important va fi pus pe accesarea banilor europeni pentru înființarea sau dezvoltarea afacerilor românești. Vor fi prezentate programe guvernamentale, finanțate inclusiv cu fonduri externe. De asemenea, se va vorbi despre Start Up-Nation, măsuri pentru tineri, programe în domeniul agroalimentar, posibilități de sprijin nerambursabil pentru IMM-uri, pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului, programe de microindustrializare sau de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață.

Prin acest eveniment, ne dorim să aducem informația mai aproape de persoanele interesate de business și să o facem mai accesibilă. În cadrul conferinței se va răspunde la întrebări, se va oferi consiliere și îndrumare. Conferința dschisă publicului și la care sunt invitați toți cei interesați este un demers al senatorului PSD Alba, Călin Matieș.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video