iunie 21, 2024
Actualitate

Weekend încărcat pentru jandarmii din Alba

Zilnic, în acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu” Alba au acționat alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la manifestările care au avut loc pe raza județului Alba.

Tropote in Tara vinului-editia 19

Astfel, jandarmii au fost alături de participanți în Cetatea Alba Carolina la inaugurarea traseului Via Transilvanica, la Armonii și Gusturi, eveniment organizat în localitatea Pianu de Jos cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, dar și la manifestările cultural-artistice precum: Fiii Satului Geomal și Tropote și cai putere în țara vinului de la Micești.

Jandarmeria Alba a asigurat un climat de ordine și siguranță publică și la evenimentele sportive desfășurate în județ în această perioadă. Oamenii legii au fost prezenti la meciurile de fotbal de la Cugir (CS Metalurgistul Cugir – Academia de Fotbal Viitorul Cluj) și Alba Iulia (CSM Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș).

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video