mai 18, 2024
Administrație

FOTO: Ambulatoriul Spitalului Municipal Blaj, inaugurat. Cum arată noile cabinete medicale

Inaugurările pe final de an se țin lanț în municipiul Blaj. După ce, în urmă cu câteva zile, a fost inaugurat Podul Minciunilor, acum a venit rândul investiției pe fonduri europene, de la Ambulatoriul Spitalului Municipal Blaj, să fie finalizată.

„La o săptămână de la inaugurarea oficială a Podului Minciunilor, astăzi am inaugurat un nou obiectiv de importanță majoră pentru municipiul Blaj: Ambulatoriul Spitalului Municipal!

Este o investiție desfășurată pe fonduri europene, finanțată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, care a costat 3 milioane de euro, contribuția Primăriei Blaj fiind de aproximativ un milion de euro!

Noul Ambulatoriu este primul din țară realizat pe fonduri europene, fiind o clădire nouă, la standarde europene, cu 5 niveluri (demisol + parter + 3 etaje) și are 16 cabinete medicale cu săli de tratament.

Ambulatoriul Spitalului Municipal va funcționa, pentru cei peste 50.000 locuitori din zona Blaj, începând din primele zile ale anului 2023.

Pentru mine, ca primar, este unul dintre cele importante obiective de investiții de când mă aflu în fruntea administrației blăjene, fiind prima clădire medicală complexă, integrată Spitalului, construită la Blaj după anul 1982.

Le doresc cadrelor medicale care își vor desfășura activitatea aici să se bucure din plin de această bijuterie a infrastructurii medicale și sunt convins că dotările Ambulatoriului le vor permite să ofere servicii medicale la standarde europene!

Așa cum am zis și la inaugurarea Podului Minciunilor, să fie într-un ceas bun și să ne țină cel puțin 100 de ani, cu dorința să fim cât mai sănătoși și să trecem pragul Ambulatoriului în special pentru investigațiile medicale de rutină.

Investim în Blaj, investim în noi!”, a transmis primarul Gheorghe Rotar, într-o postare pe contul personal de Facebook.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video